Missie volwassenen:

Wat willen bereiken?
Activiteitenboerderij Erve Tankink biedt zinvolle dagbesteding voor mensen met een zorgvraag, verstandelijke en of lichamelijke beperking of psychische problematiek. Met een enthousiast team zorgen wij voor een veilige en vertrouwde omgeving waarin zorg op maat geboden wordt. Hierdoor kan de deelnemer zich in een positieve sfeer ontwikkelen en plezier ervaren in het werken op de boerderij.

Visie volwassenen
Met veel aandacht voor kwaliteit van zorg, wordt een veilige en vertrouwde omgeving geboden waar de deelnemers zichzelf kunnen ontwikkelen en aan hun doelen kunnen werken. Door de mens in zijn waarde te laten wordt vertrouwen opgebouwd en ontstaat een prettige werksfeer waarbij de deelnemer centraal staat. Bij het bieden van een passende en zinvolle dag invulling wordt gekeken naar de wensen en behoeften van de deelnemer.

Kwaliteit: Hoe tonen we de garantie?

De deelnemer staat bij ons op de eerste plaats. Kwaliteit is voor ons een voortdurend streven om de best mogelijke zorg te leveren aan de deelnemers die bij ons op de boerderij verblijven. Om cliënten en of naasten een stem te geven in de kwaliteit is er een cliënten- en medezeggenschapsraad. Bij aanmelding ontvangt de deelnemer hierover meer informatie.

Sinds april 2018 hebben wij het keurmerk van Prezo: Certificaat kwaliteitskeurmerk met de daarbij behorende controles. Middels trainingen blijft het team actueel en kan de kwaliteit van de zorg blijven groeien.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook