Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn van grote waarde voor kinderen met een beperking en van grote waarde bij het geven van begeleiding. Zij kunnen muziek maken, koekjes bakken, mee met uitjes, geven persoonlijke aandacht en zorgen voor extra gezelligheid.

Erve Tankink biedt verschillende mogelijkheden voor vrijwilligerswerk. In een landelijke omgeving kan met de kinderen worden gefietst, gewandeld en gespeeld. Ook zijn er activiteiten in en om de boerderij zoals het bakken van lekkere dingen en het ondersteunen van de kinderen die mee mogen helpen in het boerenbedrijf.

Vrijwilligers kunnen een bijdrage leveren na een gesprek en bij het overhandigen van een Verklaring Omtrent Gedrag.

 

Gezocht:

Op dit moment zoeken wij gezellige enthousiaste vrijwilligers voor de woensdag middag en de zaterdag die de volgende activiteiten willen uitvoeren:

  1. De kweekkas weer in ere wil herstellen zodat we ook weer een kleine kwekerij kunnen toevoegen aan onze boerderij. De kinderen kunnen zo op onze boerderij hun eigen groenten en fruit verbouwen.
  2. Samen met onze kinderen binnen- en buiten activiteiten uitvoeren.
  3. Creatieve activiteiten uitvoeren met onze kinderen. Hier moet u denken aan het maken van houtproducten, knutselwerkjes etc.,
  4. Op zaterdag koken en bakken met en voor de kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.